OM OSS

Vi träffades via en datingsida på nätet 2009. Sedan dess har vi varit på en sjuhelsikes resa. Du kan läsa historien om hur vi träffades i inlägget Om att bli upplyst och hitta en karl.

En Kurs i Mirakler är det hjälpmedel vi har använt för att spräcka våra egna mentala blockeringar. Det har hänt många märkvärdiga saker i samband med detta verk. Läs mer om det i inlägget Det här är bara början.

2010 blev vi husse och matte åt vår guru, en omplaceringshund, Lukas. Han finns inte längre hos oss, men kommer alltid leva i våra hjärtan. Nu förgylls vårt liv med hans efterträdare, Matheo, en Hovawart med minst lika mycket nyfikenhet och tåga som sin ”storebror”.

Bor på en gård i närheten av Immeln. Det är troligtvis en av världens vackraste platser.

Älskar musik, film och foto.

Skog och vatten är ett måste för oss. Gillar att traska rakt ut i bokskogen eller att vara ute på sjön.

Startade undervisningsplattformen Hell of a Ride 2017.


Alla människor är sökare. Vi vill uppleva inspiration och glädje, men vet inte hur. Vi försöker hitta oss själva, men inser ganska snart att vi inte vet vad vi letar efter … än mindre varför vi letar. Vi vill kommunicera på ett djupare plan, men saknar verktyg.

Nu har tiden kommit för att finna svar. Det är dags att kliva in i en ny upplevelse av vad livet är och vem du är.

Vår verksamhet syftar till att underlätta mötet med det som står i vägen för sann kommunikation. Vi erbjuder online events och kurser samt ”poddar och bloggar” om det som är viktigt i livet.