Om

Vi träffades via en datingsida på nätet 2009. Sedan dess har vi varit på en sjuhelsikes resa, därav namnet Hell of a Ride. I inlägget Om att bli upplyst och hitta en karl finns berättelsen om hur det gick till när vi blev ihop.

2010 blev vi husse och matte åt vår första guru, en omplaceringshund vid namn Lukas. Han finns inte längre hos oss, men kommer alltid leva i våra hjärtan. Nu förgylls tillvaron med hans efterträdare, Matheo, även kallad Theo, en Hovawart med minst lika mycket nyfikenhet och tåga som sin ”storebror”.

Vi lever ett enkelt liv på en gård i nordöstra Skåne. Närheten till skogen och vattnet gör att vi kan stå med fötterna på jorden. Våra gemensamma intressen är djurliv, musik, film, foto och idrott.

Startade undervisningsplattformen Hell of a Ride 2017.


Alla människor är sökare. Vi vill uppleva inspiration och glädje, men vet inte hur. Vi försöker hitta oss själva, men inser ganska snart att vi inte vet vad vi letar efter … än mindre varför vi letar. Vi vill kommunicera på ett djupare plan, men saknar verktyg.

Nu har tiden kommit för att finna svar. Det är dags att kliva in i en ny upplevelse av vad livet är och vem du är.

Vår verksamhet syftar till att underlätta mötet med det som står i vägen för sann kommunikation. Vi erbjuder coaching för privatpersoner och företag, song sessions, retreater och kurser samt bloggar och poddar om de djupa frågorna.

Hjärtligt välkommen in i vår värld!

Laila & Niklas